Reguli de postare

Locked
admin
Site Admin
Posts: 1
Joined: Thu Apr 19, 2018 9:46 am

Reguli de postare

Post by admin » Mon Apr 23, 2018 10:18 am

Bun venit in comunitatea rulotistilor din Romania!I. GENERALITATI1. Comunitatea caravancampingclub.ro este un forum dedicat rulotistilor si celor care indragesc iesirile in natura si prin care dorim sa devenim o comunitate de prieteni. Dacă doreşti să te integrezi alături de noi in comunitate si să rămână un loc de întâlnire plăcut, eşti rugat să citesti rândurile de mai jos, pentru a nu apărea pe viitor neplăceri de niciun fel.


2. Administratorul acestui forum nu va dezvălui niciun fel de informaţii despre utilizatorii săi către terţe părţi fără acordul prealabil al acestora. Excepţie fac acele cazuri în care legea impune acest lucru, altfel orice informaţie despre identitatea ta rămâne confidenţiala, fără prezenţa unui act legal, sau oficial.II. INREGISTRARE CONT1. Pentru a putea posta pe acest forum trebuie să detineti calitatea membru înregistrat.


2. Fiecare utilizator este identificat printr-un singur nume de utilizator (user).

3. Nu este permisă înregistrarea folosind un nickname cu denumirea paginii unui website, nume de firma/produs, porecla, sau orice altă denumire ce are conotaţii comerciale, sexuale şi/sau care sunt interzise de prezentul regulament.

4. Utilizatorul care nu se supune acestor reguli va fi avertizat, dupa care contul va fi sters sau banat, dupa caz.III. REGULI DE CONDUITA1. Atacurile şi jignirile între membrii acestei comunităţi sunt interzise.

2. Folosirea de expresii ofensatoare, obscene, abuzive sau indecente va fi sancţionată de către administrator sau moderatori. Este interzisă cu desăvârşire folosirea unui limbaj vulgar, trivial, suburban, agresiv, precum şi atacul unui alt membru fără argumente.IV. POSTARE INFORMATII


1. Înainte de a posta un mesaj, ori un subiect nou, alege categoria cea mai potrivită în care se încadrează acesta şi verifica cu functia "cauta in forum" dacă acesta nu există deja. Postarea aceluiaşi mesaj, ori postarea de mesaje similare pe mai multe topicuri de conversaţie este interzisă.

2. Cel care postează trebuie să creeze topicuri cu titluri cât mai clare şi cu trimitere pentru discuţiile din forum. Rolul titlului este acela de a identifică uşor natură discuţiei/problemei după citirea acestuia.

3. Nu cita excesiv din postările anterioare! Citează doar părţile esenţiale, astfel încât postările să nu fie prea lungi. Butonul Citează ("Quote") se foloseşte în momentul în care se doreşte citarea unui pasaj dintr-o altă postare (proprie sau aparţinând altcuiva), pentru a face referire la el. Acest lucru are sens doar dacă acea postare nu este chiar ultima, în caz contrar acesta se va repeta în mod inutil. Folosirea nejustificată va fi sancţionată.

4. Este interzisă devierea de la subiectul topicului prin mesaje ce nu se referă sau nu au legătură cu subiectul si postarea respectiva va fi mutata la off topic.

Orice membru care posteaza offtopic de mai multe ori, se contrazice in mai multe postari, sau se cearta/ataca verbal, amestecand viata personala cu rulotismul si forumul, va fi banat !

5. Conform legilor în vigoare, site-ul caravancampingclub.ro nu îşi asumă niciun fel de responsabilitate pentru conţinutul comentariilor postate de către membri, de aceea trebuie să acorzi atenţie şi să-ţi asumi responsabilitatea necesară în redactarea conţinutului mesajelor tale.
Locked